GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το στοιχείο στο τζιν παντελόνι που θα κυριαρχήσει παντού το 2019

Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις στα τζιν πολλές και σαρωτικές.


Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις στα τζιν πολλές και σαρωτικές.

Είχαμε την ευκαιρία να διαλέξουμε ανάμεσά τους το δικό μας στιλ. Επιλέξαμε ανάμεσα σε flared, skinnies, baggy, υπήρξε ένα στιλ denim για την καθεμία. Κοιτάζοντας προς το νέο έτος, θα αναρωτιέστε ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο trend στα τζιν. Αν και τα κλασικά θα παραμείνουν, υπάρχει ένα νέο στοιχείο: τα γυρισμένα μπατζάκια ή αλλιώς ρεβέρ.

Είναι ένα στιλιστικό τρικ που μπορείτε να το πετύχετε και μόνες σας, ωστόσο αυτή την φορά έρχεται πιο φαρδύ και cool με όλο και περισσότερες trendsetters να το υιοθετούν.

Τα φαρδιά γυρισμένα μπατζάκια έχουν τις ρίζες τους στην λειτουργικότητα. Όταν τα τζιν συστήθηκαν στον κόσμο το 1873 τα υφάσματα ήταν ακόμα πολύ διαφορετικά. Έτσι τα παντελόνια και οι φόρμες πωλούνταν μακριά και οι αγοραστές έπρεπε να τα κοντύνουν ή να τα γυρίσουν.

Σήμερα το στιλ έχει κάτι το cool και επαναστατικό, μία ακατέργαστη κομψότητα.
Μεγάλα ονόματα της μόδας επιλέγουν σκουρόχρωμο denim σε ίσια ή φαρδιά γραμμή και γυρίζουν τα μπατζάκια. Τα συνδυάζουν με μποτάκια, button down και πουκάμισα με prints, blazer και ρετρό τακούνια. Επιπλέον με καουμπόικα μποτάκια μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση Western και να ξεχωρίσετε. Ο,τι κι αν επιλέξετε, τα φαρδιά ρεβέρ είναι ένα στοιχείο που συνθέτει σοφιστικέ και boyish σύνολα. Αναμένεται να είναι hot τους επόμενους μήνες τα τζιν με φαρδύ ρεβέρ.