GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Όλοι την Κυριακή 20/01/19 στο Σύνταγμα

Το International Hellenic Association, στην υπηρεσία των συμφερόντων του Ελληνισμού για ολόκληρες δεκαετίες (μη κερδοσκοπικός, μη κυβε...


Το International Hellenic Association, στην υπηρεσία των συμφερόντων του Ελληνισμού για ολόκληρες δεκαετίες (μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός με έδρα το Delaware των Η. Πολιτειών), καλεί τα μέλη του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και κάθε Έλληνα πατριώτη, να προσέλθει μαζικά στην Πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 2 το μεσημέρι, για να εκφράσει την πλήρη αντίθεση του στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Με την καταστροφική λογική “Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι” Έλληνες πολιτικοί υπέγραψαν την συμφωνία, την οποία φέρνουν εσπευσμένα στο Ελληνικό κοινοβούλιο πέρα και έξω από κάθε δημοκρατική δεοντολογία. Με απροκάλυπτο παραμερισμό κάθε έννοιας σεβασμού της λαϊκής βούλησης.

Ο Ελληνικός λαός με την μαζική και ειρηνική παρουσία του στο Σύνταγμα ανεξάρτητα από τις κομματικές του προτιμήσεις, καλείται για μια ακόμα φορά να εμποδίσει τους σχεδιασμούς των ξένων και των εγχώριων εκπρόσωπων τους. Να διαψεύσει στην πράξη την μαζική πλύση εγκεφάλου πως τάχα “το αποφάσισαν πανίσχυρες δυνάμεις στις οποίες είναι αδύνατο να αντισταθούμε”.

Οι Έλληνες δίδαξαν πολλές φορές στην ιστορία τους πως αψηφούν και πως ταπεινώνουν πανίσχυρους υπερόπτες οι οποίοι τους θεωρούν εύκολα και υπάκουα πρόβατα για σφαγή, στον βωμό των δικών τους συμφερόντων.

Όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019!