GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών σήμερα στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης στις 11.00 το πρωί

Χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις μαζικότατες Πανελλαδικές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας ΔΟΕ-ΟΛΜΕ την Π...


Χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις μαζικότατες Πανελλαδικές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας ΔΟΕ-ΟΛΜΕ την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και τους χιλιάδες συναδέλφους που βροντοφώναξαν ότι το νομοσχέδιο για το προσοντολόγιο δε θα περάσει!

Χαιρετίζουμε την ανταπόκριση των συναδέλφων στο κάλεσμα του Συλλόγου και την συμμετοχή τους στις δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, στη συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας, στην πορεία διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη των Διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης όπου και έγινε συνάντηση με τους Διευθυντές Εκπ/σης από κοινού με την Α΄ και Β΄ ΕΛΜΕ.

Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση πλήττει το σύνολο των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Καθιερώνει την πιο τιμωρητική αξιολόγηση οδηγώντας συναδέλφους μας αναπληρωτές στην απόλυση και την ανεργία. Απαξιώνει τα πτυχία μας και αναγκάζει όλους τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς να επιδοθούν σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων και σκληρού ανταγωνισμού προκειμένου να εργαστούν έστω και για λίγους μήνες!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά!
Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε:
  • Να προχωρήσει άμεσα στο κάλεσμα της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
  • Να συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Δευτέρας 14ης Ιανουαρίου 2019
  • Να ναυλώσει λεωφορείο, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου προκειμένου να μεταβούμε στην Αθήνα και να συμμετάσχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019, στις 3.00 μ.μ. ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, διεκδικώντας την απόσυρσή του και τους μαζικούς διορισμούς όλων των αναπληρωτών!
  • Παρακαλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ., ώστε να προγραμματίσουμε τις λεπτομέρειες της μετάβασής μας, το συντομότερο δυνατό.
  • Να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης, (στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η μετάβαση στην Αθήνα).
  • Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά!

Σ΄ αυτόν τον αγώνα ζωής δεν περισσεύει κανείς!