GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


10.000 ευρώ για το Γηροκομείο Ξάνθης έδωσε το Κρατικό Λαχείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γέροντες και οι γερόντισσες και το προσωπικό του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» θέλουν να εκφράσου...


Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γέροντες και οι γερόντισσες και το προσωπικό του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Γρηγόρη Στογιαννίδη και τους συνεργάτες του, που μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να επιδοτηθεί το Γηροκομείο της καρδιάς μας με το ποσό των 10.000 €, από την κατανομή των καθαρών εσόδων του Ειδικού Κρατικού Λαχείου Κοινωνικής Αντίληψης σε πιστοποιημένους φορείς παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οικονομικού έτους 2018, για την εξυπηρέτηση λειτουργικών δαπανών του Ιδρύματος.

Το Δ.Σ. θα συνεχίσει να εργάζεται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, και θα συνεργάζεται με όλους τους φορείς προκειμένου το Ίδρυμα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να είναι σε θέση να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων γερόντων του.

Για το Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ