GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), που εδρεύει στην Κομοτηνή της ΠΕ Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, για την κά...


Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), που εδρεύει στην Κομοτηνή της ΠΕ Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, για την κάλυψη διδακτικών αναγκών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 (8ο εξάμηνο), ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ενός (1) ατόμου στη θέση ΔΕΠ, ως εξής:

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

1 Καθηγητής κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος με γνωστικό αντικείμενο: «Νανοηλεκτρικές Διατάξεις και Κυκλώματα», 2 ώρες Θεωρία, 1 ώρα Ασκήσεις και 2 ώρες Εργαστηριακές Ασκήσεις.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την Προκήρυξη, δικαιολογητικά, στην ταχ. διεύθυνση:

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πολυτεχνική Σχολή, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Κτίριο Α΄ Η.Μ. & Μ.Υ., Κιμμέρια, Τ.Κ. 671 00, Ξάνθη Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

Στις αιτήσεις πρέπει να αναφέρεται εάν οι ενδιαφερόμενοι κατέχουν ήδη άλλη θέση στο Δημόσιο, σε Ν.Π.Δ.Δ. ή στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και να εξασφαλίσουν από την υπηρεσία τους άδεια απουσίας, σε περίπτωση που επιλεγούν.

Πληροφορίες στα τηλ.: 25410 79017 & 25410 79018, FAX:25410 79015 (Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 21-01-2019