GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εντός έδρας παιχνίδια το Σάββατο, για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC

Τρία παιχνίδια το Σάββατο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωτα...

Τρία παιχνίδια το Σάββατο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο συγκεκριμένα, στις 10:30 η K-15 της ξανθιώτικης ομάδας φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς μετά από 7 αγώνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 5η και τελευταία θέση με 3 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-17 της Xanthi FC στις 11:15 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς (μαζί με τον Παναιτωλικό), ενώ δύο βαθμούς πιο πάνω και στην 2η θέση είναι ο ΠΑΣ (μαζί με τον Άρη). Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Γκαϊτατζής (Ραβικάλης – Οικονομίδης) της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ-19 της Xanthi FC για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων υποδέχεται στις 14:30 την αντίστοιχη ομάδα του Άρη. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπεδρελή είναι στην 4η θέση με 25 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 11η με 14 πόντους κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Τσιλίκας (Βερνέζης – Κουκούμης) της ΕΠΣ Καβάλας.