GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαμός στο ΣΚΑΙ με τον Τούρκο παραγωγό: «Είσαι άπληστος και...» - Τι θα γίνει με το Survivor;

Δίτε τι γράφει το Vanda's blog του youweekly.gr, σχετικά με το ποσό που κερδίζει ο «mr. Survivor» Ατζούν Ιλιτσαλί, από τη συνεργασ...


Δίτε τι γράφει το Vanda's blog του youweekly.gr, σχετικά με το ποσό που κερδίζει ο «mr. Survivor» Ατζούν Ιλιτσαλί, από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ, αλλά και για το παρασκήνιο με στέλεχος του σταθμού που τον αποκάλεσε «άπληστο» και « αχόρταγο».

Διαβάστε αυτολεξεί το δημοσίευμα:

Λοιπόν θέλω σήμερα όλοι να με διαβάσετε πολύ προσεκτικά! Θέλω να με διαβάσετε πολύ προσεκτικά γιατί το ρεπορτάζ μου θα σπάσει κόκκαλα!

Για πρώτη φορά θα αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog στο youweekly.gr πόσα λεφτά βγάζει ο Τούρκος από το ριάλιτι επιβίωσης survivor πόσα λεφτά βγάζει ο ΣΚΑΙ και γιατί πλέον Διευθυντικά στελέχη του καναλιού του Φαλήρου έχουν απασφαλίσει και τα χώνουν ευθέως στον Tούρκο παράγωγο.

Κρατηθείτε! Πόσα λεφτά έβγαλε πέρσι από το survivor ο Τούρκος Ατζούν; 9 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσά λεφτά έβγαλε ο ΣΚΑΙ από το survivor; Ούτε ένα ευρώ...

Μωρέ όπως σας το γράφω. Πού το έμαθα; Είναι απλό από τους ισολογισμούς των δύο επιχειρήσεων! Αποκαλύπτω λοιπόν και την πηγή μου!

Σύμφωνα λοιπόν με τον ισολογισμό της εταιρείας του Τούρκου παραγωγού τα κέρδη από το survivor στην Ελλάδα είναι 9 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον ισολογισμό του ΣΚΑΙ το απόλυτο μηδέν!

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι τα συμβόλαια που έχει υπογράψει ο ΣΚΑΙ και είναι απολύτως δεσμευτικά είναι τέτοια και με τέτοιους όρους που ο Τούρκος παραγωγός τους παίρνει για πλάκα και τα σώβρακα!

Με το συμπάθειο αλλά έτσι είναι. Όταν ο άλλος βγάζει ένα φορτηγό λεφτά και εσύ τίποτα σου έχει πάρει και τα σώβρακα!

Έχουν υπογραφεί στα συμβόλαια δεσμευτικού όροι,για τα νούμερα τηλεθέασης,για τα διαφημιστικά προγράμματα,για το πόσο θα κοστίσει το κάθε επεισόδιο και πάει λέγοντας.

Ο Τούρκος παραγωγός ήταν τόσο σίγουρος για την επιτυχία του survivor στην Ελλάδα που έπαιξε τους υπεύθυνους του καναλιού με τα νούμερα τηλεθεάσεως!

Έτσι και έκανε το survivor ψηλά νούμερα τηλεθέασης ο Τούρκος παραγωγός θα λάμβανε γη και ύδωρ από τον ΣΚΑΙ! Ποιός θα πίστευε τότε την περίοδο της κρίσεως ότι το survivor θα έκανε 40,50% κανένας ούτε καν στο Σκάι το πιστεύανε γι’ αυτό και υπέγραψαν αυτά τα δεσμευτικά συμβόλαια.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και τα διευθυντικά στελέχη του ΣΚΑΙ ξεκαθάρισαν στον Τούρκο ότι αν θέλει να συνεχίσει την συνεργασία με το κανάλι θα πρέπει κάποια απ’ αυτούς όρους να αλλάξουν. Μάλιστα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα σχετικά νηφάλιο πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ είπε αυτολεξεί στον Τούρκο παράγωγο «Είσαι άπληστος και αχόρταγος, έχεις κάνει τόσα κέρδη από την Ελλάδα και δε βάζεις νερό στο κρασί σου , η συνεργασία μας πρέπει να είναι μία συνεργασία που και οι δύο θα κερδίσουμε αν είναι να κερδίζεις μόνος σου πάρ'τα ριάλιτι και πήγαινε σε άλλο κανάλι»

Άρα σας αποκαλύπτω λοιπόν ότι έχουνε παγώσει οι σχέσεις της διευθύνσεως του ΣΚΑΙ με τους Τούρκους παραγωγούς. Εκτιμώ ότι στο τέλος θα τα βρούνε γιατί τα χρήματα που βγάζει ο Ατζούν στην Ελλάδα είναι πολλά και δεν θέλει να τα χάσει.

Πηγή: youweekly.gr
thepressroom.gr