GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κομψότητα και πολυτέλεια στις γιορτινές προτάσεις από exclusive fashion designer Marina Dranishnikova.

Κομψότητα και πολυτέλεια στις γιορτινές προτάσεις από exclusive fashion designer Marina Dranishnikova...Επίσημος χορηγός η LION Limo...


Κομψότητα και πολυτέλεια στις γιορτινές προτάσεις από exclusive fashion designer Marina Dranishnikova...Επίσημος χορηγός η LION Limousine service!!!

Να δημιουργώ ένα ρούχο είναι σαν να δημιουργώ ένα όνειρο βάζεις χρώματα διάθεση χαρακτήρα κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο και στο τέλος γίνεται ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Ειναι μαγεία. Για την καινούργια μου σειρά επέλεξα την πόλη μας γιατί με εμπνέει η κάθε της γονια. Η πολη μας που Συνδυάζει και το μοντέρνο και το αριστοκρατικό style. Για πρώτη φορά έχω παρουσιάσει και τις δύο μου σειρές ταυτόχρονα, και την exclusive, η οποία περιλαμβάνει συλλεκτικά φορέματα κεντημένα στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και στρας με χειροποίητες δαντέλες και διαφάνειες. Αυτή η σειρά απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν να προκαλούν, και να είναι κέντρο σε κάθε έξοδο τούς. Όλη θα γυρίσουν τα βλέμματα τούς για να την κοιτάξουν.

Και άλλη μου σειρά είναι πιο απλή και Ευκολοφόρετη, στιλάτη και κομψσι, δίνει έναν ρετρό τόνο στα looks μας, είναι μια εύκολη λύση για να βάλουμε μια θηλυκή πινελιά στο στιλ μας.

Η καινούρια μου μούσα την οπια επέλεξα για να παρουσιάσει την καινούρια μου κολεξιόν η Αναστασία Τερζή, Miss Greece 2017,next top model 2017 International Model και γνωστή τραγουδίστρια.
  • Η επιτυχία είναι πάντα ομαδική υπόθεση και για αυτό Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη μου ομάδα , για την στήριξη και το αποτέλεσμα που θα δειτε ..
  • Photography: Diamantis Totief
  • Cinematography:Polygnome. George Krallis .
  • Επιμέλεια μακιγιάζ από την make up artist Στεφανία Αποστολίδου αποκλειστικά με προϊόντα της Artistry.
  • Υποδήματα : γνωστή αλυσίδας MIGATO !!!
  • Το κατάστημα MIGATO Ξανθης (28ης Οκτωβρίου )
  • Accessories : χειροποιητα κοσμήματα του εργαστηρίου My kosmima και άλλον Ελλήνων δημιουργών. (28ης Οκτωβρίου 48, Ξανθη)
  • Κατάστημα γουναρικων MAKIS PATSIOPOULOS (28ης Οκτωβρίου 25, Ξάνθη )
  • Ευχαριστούμε θερμά τον Επίσημο χορηγό LION limousine service και τον ιδιοκτήτη της εταιρίας Γεώργιο Γιανκανίδη για την άψογη εξυπηρέτηση παροχή υπηρεσιών Ενοικίαση Πολυτελών Αυτοκινήτων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους χώρους που μας φιλοξένησαν:1905 boutique hotel,
Το Λαογραφικο μουσειο ξάνθης,Ξενοδοχειο Έλενα
Beyond society gastrobar, ξενοδοχείο?,
Την καφετερια Ψωμί και σοκολα και ξεχωριστά τον Μανώλη Τσεπελη.

Η καινούρια μου σειρά ready-to-wear θα βρίσκετε στα καταστήματα σε όλη την Ελλαδα. Και το MD EXCLUSIVE αποκλειστικά στο MD Atelier. Τσιμισκή 8, στοά Μενουτη. Ξάνθη.