GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μπαράζ Διαρρήξεων σε καταστήματα της Αν. Δημητρίου, το βράδυ της Τετάρτης

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, παραβίαζαν τις πόρτες προκειμένου να κλέψουν ότι θεωρούν πως γι’ αυτούς έχει αξία..



Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, παραβίαζαν τις πόρτες προκειμένου να κλέψουν ότι θεωρούν πως γι’ αυτούς έχει αξία..


Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα της οδού Ανδρέου Δημητρίου είχαμε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς όπως οι πληροφορίες μας αναφέρουν, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, μπήκαν μέσα στα μαγαζιά παραβιάζοντας τις κεντρικές τους εισόδους και έψαχναν να κλέψουν ότι γι’ αυτούς είχε αξία, αλλά κυρίως χρήματα.

Δυστυχώς η κρίση έφερε ως επακόλουθο το να μην υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων τις βραδινές ώρες σε κεντρικά σημεία της Ξάνθης, με αποτέλεσμα οι ήδη θρασύτατοι διαρρήκτες, να αποθρασύνονται ακόμη περισσότερο και να δρουν ανενόχλητοι, εισβάλλοντας σε σπίτια και μαγαζιά της Ξάνθης.

Στην κατάσταση αυτή βέβαια, συμβάλει και το γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, έχει ελλείψεις σε προσωπικό και αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τα κεντρικά, όπως επίσης και τις έντονες διαμαρτυρίες των συνδικαλιστικών οργάνων της Δ.Α. Ξάνθης, που μέχρι σήμερα πολλές φορές έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους, τόσο μέσα από την Εφημερίδα μας όσο και μέσα από άλλα μέσα ενημέρωσης.


Το ερώτημα βέβαια το δικό μας, είναι το μέχρι ποτέ οι Ξανθιώτες θα ανέχονται να πληρώνουν φόρους για την υποτιθέμενη αστυνόμευση και για την ασφάλειά τους, τη στιγμή που κανένας δεν τους προστατεύει…

Εμείς ως μέσο ενημέρωσης, αυτές τις ημέρες, εφιστούμε την προσοχή των Ξανθιωτών και τους ζητούμε σε περίπτωση που πέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψή τους να καλέσουν άμεσα την Αστυνομία στον τηλεφωνικό αριθμό 100, αλλά και να φροντίζουν σε περίπτωση πολύωρης απουσίας τους από το σπίτι, κυρίως τις βραδινές ώρες, να ενημερώνουν τους γείτονες, εφόσον τους έχουν εμπιστοσύνη, για να έχουν το νου τους.