GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης

Η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης την Τετάρτη στις 12 Δεκεμβρίου 2018 παρουσία και του Σωματείου ΑΜΕΑ ΠΕ Ξάνθ...

Η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης την Τετάρτη στις 12 Δεκεμβρίου 2018 παρουσία και του Σωματείου ΑΜΕΑ ΠΕ Ξάνθης συναντήθηκε με το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αχιλλέα Γερόπουλο με στόχο τη συζήτηση για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της σε ότι αφορά το νοσοκομείο και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτό.

Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση όπου έγινε η καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στη πρόσβαση, και τη λήψη των υπηρεσιών υγείας εντός του νοσοκομείου.

Προκρίθηκαν διάφορες λύσεις από πλευράς του Διοικητή και έχουν δρομολογηθεί ήδη.
Ως Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή για την άμεση ανταπόκριση και την διάθεσή του να λυθούν άμεσα και με συντονισμένες ενέργειες όλα όσα μας δυσκολεύουν πολύ στο να δεχόμαστε την υγειονομική περίθαλψη που θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής μας και δε θα καταπατά την περηφάνιά μας που τόσο έχει πληγωθεί τα τελευταία χρόνια.