GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι άλλο μπορείτε να πλύνετε στο πλυντήριο ρούχων

Ποιος είπε ότι στο πλυντήριο μπαίνουν μόνο τα ρούχα ή τα παπούτσια; Υπάρχουν και άλλα είδη, που μπορούν επίσης να πλυθούν και να γίνου...


Ποιος είπε ότι στο πλυντήριο μπαίνουν μόνο τα ρούχα ή τα παπούτσια; Υπάρχουν και άλλα είδη, που μπορούν επίσης να πλυθούν και να γίνουν σαν καινούργια. Δείτε παρακάτω, ποια είναι αυτά και πώς μπορείτε να τα πλύνετε με ασφάλεια.

Λούτρινα ζωάκια
Κάντε τα παιχνίδια των παιδιών να μοιάζουν με καινούργια. Άλλωστε χρειάζονται τακτικά καθάρισμα. Πώς θα το κάνετε: Τοποθετήστε τα λούτρινα σε μία σακούλα πλυντηρίου ή μαξιλαροθήκη. Ρυθμίστε το πλυντήριο στις χαμηλές στροφές, στο ελαφρύ πρόγραμμα, ενώ το νερό πρέπει να είναι κρύο. Αν έχει εξαρτήματα, τα αφαιρείτε.

Γάντια φούρνου
Και τα γάντια φούρνου χρειάζονται ένα καλό πλύσιμο, προκειμένου να αφαιρεθούν τα λίπη.

Παιχνίδια
Παιχνίδια, όπως τα τουβλάκια τα οποία τα μικρότερα παιδιά συνηθίζουν να βάζουν στο στόμα τους, καταλαβαίνετε ότι θέλουν τακτικό καθάρισμα. Και ναι μπορείτε να τα βάλετε στο πλυντήριο σας. Τοποθετήστε τα σε μία μαξιλαροθήκη και βάλτε τα σε χαμηλή θερμοκρασία, στο ελαφρύ πρόγραμμα.

Μαξιλάρια
Τα μαξιλάρια χρειάζονται και αυτά τακτικό καθάρισμα, κυρίως, τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω του ιδρώτα. Και το πλύσιμο στο πλυντήριο, είναι η ιδανική και αποτελεσματική λύση. Πριν τα βάλετε, όμως, ελέγξτε την ετικέτα, αν μπαίνουν στο πλυντήριο και σε ποιες θερμοκρασίες.

Πλαστικές κουρτίνες μπάνιου
Κι, όμως, και οι κουρτίνες του μπάνιου μπορούν να μπουν στο πλυντήριο. Για το πλύσιμο, χρησιμοποιήστε κανονική ποσότητα απορρυπαντικού, ενώ για καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε την μαζί με δύο με τρεις πετσέτες μπάνιου.

Σακίδια
Τα σχολικά σακίδια (υφασμάτινα ή νάιλον) μπορούν να πλυθούν με ασφάλεια στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το σακίδιο σε μία μαξιλαροθήκη και ρυθμίστε το πλυντήριο σε ελαφρύ πρόγραμμα και σε κρύο νερό.

Στρώμα γυμναστικής
Τα στρώματα που χρησιμοποιείτε για τη γιόγκα χρειάζονται συχνά, πλύσιμο, καθώς γεμίζουν με βακτήρια από τον ιδρώτα ή μικρόβια από το πάτωμα. Έτσι, μπορείτε να τα βάλετε στο πλυντήριο. Αλλά κι εδώ ελέγξτε την ετικέτα, αν το υλικό είναι κατάλληλο για το πλυντήριο.