GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Ουρουγουανός Ζάν Μπαριέντος δεύτερη μεταγραφή της Ξάνθης.

Η ΠΑΕ Ξάνθη παρατηρώντας τα προβλήματα στα εξτρέμ θα κινηθεί για δυο ποδοσφαιριστές, ο ένας εκ των οποίων θα έχει την δυνατότητα να πα...


Η ΠΑΕ Ξάνθη παρατηρώντας τα προβλήματα στα εξτρέμ θα κινηθεί για δυο ποδοσφαιριστές, ο ένας εκ των οποίων θα έχει την δυνατότητα να παίζει και περιφερειακός επιθετικός. Ο πρώτος εξ’αυτών είναι ο Ζαν Πιέρ Αγκουστίν Μπαριέτος Ντίας, ένα «μπαλαντέρ» που παίζει δεκαράκι και εξτρέμ, μια extra σημαντική λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Μπαριέντος κατάγεται από την Ουρουγουάη , είναι 28 ετών και θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ποδοσφαιριστή της ομάδας. Με παρουσίες σε ομάδες όπως Ρασίνγκ , Βίσλα Κρακαβίας, Ολίμπο Αργεντινής ενώ την περασμένη χρονιά στην Ουρουγουάη είχε 22 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και μια ασίστ.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, υπήρχαν οι τελευταίες επαφές μεταξύ Ξάνθης και Ρασίνγκ ώστε ο ποδοσφαιριστής μέχρι την Δευτέρα να βρίσκεται στην πόλη μας και να προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της καθώς στις οκτώ του μήνα υπάρχει παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια. Η περίοδος είναι δύσκολη καθώς μιλάμε για Χριστουγεννιάτικη σεζόν που πολλά πράγματα υπολειτουργούν ως προς την γραφειοκρατία αλλά εκτιμούμε πώς θα λυθούν τα τελευταία ζητήματα και ο Ουρουγουανός θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ.