GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: “Η υπομονή μας εξαντλήθηκε”

Με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης εκφράζει για άλλη μια φορά την αγανάκτησή του ως αναφορά τι...


Με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης εκφράζει για άλλη μια φορά την αγανάκτησή του ως αναφορά τις υποσχέσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολη Ευάγγελου Λαμπάκη για την υλοποίηση του σφαγείου στις Φέρες.

Αναλυτικά αναφέρουν:
“Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και οι συνεργάτες του θα πρέπει να μάθουν ότι όταν δίνεις δημόσια υποσχέσεις με ημερομηνίες και δεν κρατάς τον λόγο σου είσαι ψεύτης και ασεβής.

Και άντε να γίνει μια φορά να το δικαιολογήσουμε, αλλά πλέον έχει γίνει συνήθεια μια κακή συνήθεια που δεν έχει τέλος !

Το θέμα πλέον δεν είναι το σφαγείο, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης ενός ολόκληρου κλάδου και μιας καθαρά αγροτικής περιοχής .

Έχουμε κουραστεί και μπουχτίσει από της υποσχέσεις της δημοτικής Αρχής για το θέμα του σφαγείου και το λιγότερο και τιμιότερο που οφείλουν να κάνουν είναι να ζητήσουν συγνώμη από τον αγροτικό, εμπορικό , παραγωγικό και καταναλωτικό κόσμο .

Η εμπιστοσύνη μας προς τα πρόσωπα σας έχει χαθεί ,όπως επίσης και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί ,για αυτόν τον λόγο φροντίστε να κάνετε πράξεις τα λόγια σας !!”