GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με δύο Κύπελλα και δύο ατομικές διακρίσεις επέστρεψε την Κυριακή από την Καβάλα ο Σ.Ο.Ξ.!

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, διοργανώθηκε στην Καβάλα από την Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ και τον Σ.Ο. Καβάλας, το Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Ra...


Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, διοργανώθηκε στην Καβάλα από την Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ και τον Σ.Ο. Καβάλας, το Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Rapid Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Ομαδικό Πρωτάθλημα Rapid Παίδων – Κορασίδων για το 2018 με τη συμμετοχή 12 συλλόγων και 30 ομάδων από Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Δράμα, Σέρρες, Χρυσούπολη και Ξάνθη!

Δεύτερος, παρ’ όλες τις ελλείψεις βασικών παικτών της ομάδας του, τερμάτισε ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης στο Ομαδικό Πρωτάθλημα και Τρίτος στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων, σημειώνοντας έτσι διπλή επιτυχία και στις σκακιέρες των μικρών σκακιστών αλλά και των μεγάλων!

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων μας:
Ανδρική:
Οσμάνογλου Χαλήλ, Κόρογλου Βίκτωρ, Σταμουλάς Νικόλαος, Νεοφυτίδης Βενιαμίν

Παιδική:
Βαγιανός Χρήστος, Αναγνωστόπουλος Βασίλειος, Μπαλαφούτης Δημήτριος, Διαμαντής Κωνσταντίνος

Στις δύο ομάδες του Σ.Ο.Ξ. που με τις επιδόσεις τους πλασαρίστηκαν στις νικήτριες τριάδες των αντίστοιχων πρωταθλημάτων απονεμήθηκαν κύπελλα για το Σύλλογο και μετάλλια για τον κάθε σκακιστή!

Πρωταθλητής στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α.Μ.Θ. για το 2018 ανακηρύχθηκε ο Σ.Ο. Καβάλας ενώ την τρίτη θέση μετά τον Σ.Ο.Ξ. κατέλαβε ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Α.Μ.Θ. για το 2018 πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε ο Ο.Φ.Σ. Καβάλας ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Σ.Ο. Καβάλας.

Από άποψη ατομικής επίδοσης, τιμητικές διακρίσεις έλαβαν δύο σκακιστές του συλλόγου μας για την καλύτερη, ανάμεσα σε όλους, απόδοση ανά σκακιέρα:
Ο Σταμουλάς Νικόλαος ο οποίος αγωνίσθηκε στην 3η σκακιέρα των μεγάλων και σημείωσε 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες και ο Μπαλαφούτης Δημήτριος ο οποίος αγωνίσθηκε στην 3η σκακιέρα παίδων και σημείωσε 5 βαθμούς σε 6 αγώνες!

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης δύο ακόμα ομάδες του Σ.Ο.Ξ.:
Αντρική:
Μπαλαφούτης Ηλίας, Ουζούνης Κωνσταντίνος, Μανιάτη Κωνσταντίνα, Ταρχανίδης Νικόλαος

Παιδική:
Ουζούνης Γεώργιος, Μήλιου Πηνελόπη, Παπαδοπούλου Ευγενία, Μπαλαφούτη Μαρία

Ο Σ.Ο.Ξ. συγχαίρει όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριές του για τις επιτυχίες και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν στους αγώνες, τις ομάδες που διακρίθηκαν από Καβάλα και Αλεξανδρούπολη καθώς και τον Σ.Ο.Καβάλας για τη διοργάνωση!