GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρεις συνεδριάσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, το απόγευμα της Δευτέρας

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστ...


Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθεί το παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης και να παρθεί σχετική απόφαση, όπως ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 163 παρ. 4 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.).
1ο ΘΕΜΑ: Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού & αποτελεσμάτων χρήσης 2017 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)

Την ίδια ημέρα, στις 18:30 συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση, για να συζητηθεί το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης και να παρθεί σχετική απόφαση:

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Ψήφιση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019.


Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

  1. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συντήρηση δημοτικών κτιριακών εγκαταστάσεων» εργολαβία: «Επισκευαστικές εργασίες στο κτίριο του πύργου του ρολογιού και στο δημοτικό κτίριο επί της οδού Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)
  2. Τοποθέτηση συστήματος ανατροπής σε φορτηγό όχημα (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)
  3. Χορήγηση έγκριση εισόδου – εξόδου για αντιπροσωπευτικό όχημα «φορτηγό ρυμουλκό με ημιρυμολκούμενο (αρθρωτό)» στις εγκαταστάσεις Πλυντήριο – Λιπαντήριο Αυτοκινήτων, Συνεργείο Αυτοκινήτων, Συνεργείο Εξατμίσεων Αυτοκινήτων, κατάστημα εμπορίας και εξυπηρέτησης ελαστικών αυτοκινήτων, κατάστημα οικόσιτων ζώων (pet shop) – κτηνιατρείο, σε δημοτική οδό στο 2ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)
  4. Αποδοχή των όρων για τη λήψη τοκοχρεωλυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και από πόρους του ΤΟ και Δανείων (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΟΕ)
  5. Δημιουργία δύο θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Ύδρας και επί της Πλατείας Εμπορίου (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Πρόεδρος ΕΠΖ)
  6. Δημιουργία δύο θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού 40 Εκκλησιών (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Πρόεδρος ΕΠΖ)
  7. Δημιουργία μίας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί των οδών Ακρίτα και Γ. Κονδύλη (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Πρόεδρος ΕΠΖ)
  8. Δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου απέναντι από το 3ο Δημοτικό σχολείο Ξάνθης (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Πρόεδρος ΕΠΖ)
  9. Πρόταση για μίσθωση παιχνιδιών Λούνα Παρκ για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων -Πρωτοχρονιάς (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος)
  10. 13η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018 (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη)
  11. Έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Ξάνθης προς το ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης» (εισηγήτρια Μαρία Σπανού)
  12. Έγκριση των αριθμ.35334 και 33670/2018 εισηγήσεων σχετικά με την παραλαβή αντικειμένων της σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών (εισηγήτρια Πολυξένη Καρακατσάνη)
  13. Έκφραση γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου για μεταβολές σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Θεόδωρος Πιπέλης)
  14. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019 του κληροδοτήματος – κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης Π. Κουγιουμτζόγλου (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΟΕ)
  15. Καθορισμός του χώρου και του χρόνου διεξαγωγής της ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης)
  16. Έγκριση της αριθμ.38/2018 απόφασης του ΝΠΙΔ με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης, Θεάματος, Επικοινωνίας Ξάνθης» σχετικά με την έγκριση προϋπολογισμού 2019 (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης)
  17. Έγκριση της αριθμ.39/2018 απόφασης του ΝΠΙΔ με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης, Θεάματος, Επικοινωνίας Ξάνθης» σχετικά με την τροποποίηση σύστασης ΔΕΠΘΕ (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης)
  18. Έγκριση της αριθμ.87/2018 απόφασης του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» σχετικά με την έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης)
  19. Έγκριση της αριθμ.49/18 απόφασης του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης)
  20. Πρόσληψη προσωπικού που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) μηνών σε συνολικό διάστημα 12 μηνών για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης)
  21. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του καταστήματος Α επί της οδού Π. Τσαλδάρη 115 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  22. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου για την εγκατάσταση σταθμού σταθερής τηλεφωνίας στο κτίριο της τοπικής κοινότητας Γέρακα (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  23. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση τμήματος του υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν του κολυμβητηρίου εμβαδού 3024τμ με τις διατάξεις του ΠΔ270/81 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  24. Μίσθωση ακινήτων για τις ανάγκες του προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) για το έτος 2018-2019 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  25. Διαγραφή οφειλής από χρηματικούς καταλόγους (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  26. Διαγραφή χρέους επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών (εισηγήτρια Περιστέρα Κοκκίνου)
  27. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξάνθης ως συνδιοργανωτή στην εκδήλωση της Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης (εισηγήτρια Θεοδοσία Ιακωβίδου)
  28. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου ως συνδιοργανωτή για τη διοργάνωση εκδήλωσης του Συνδέσμου Σχολικών Υποτροφιών Νομού Ξάνθης (εισηγήτρια Θεοδοσία Ιακωβίδου)
  29. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου ως συνδιοργανωτή για τη διοργάνωση εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Θάμυρις (εισηγήτρια Θεοδοσία Ιακωβίδου)