GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συλλυπητήριες ανακοινώσεις, για τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Γαβριηλίδη

Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης.


Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης εκφράζει την θλίψη για τον άδικο χαμό του αγωνιστή συνδικαλιστή και προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κώστα Γαβριηλίδη.
Εκφράζουμε μέσα από την καρδιά μας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Κώστα !!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕΚΑΠ Α.Ε.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του »Σωματείου Εργαζομένων ΣΕΚΑΠ Α.Ε.» εκφράζουν την οδύνη τους για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου Γαβριηλίδη Κώστα.

Ένας καταξιωμένος συνδικαλιστής, ένας φιλότιμος αγωνιστής, ένας ιδεολόγος και μαχητής της ζωής, αλλά και ένας φίλος για όλους εμάς δεν θα είναι πια κοντά μας.

Ένας δραστήριος άνθρωπος με συμμετοχή σε σωματείο, ομοσπονδία, τοπική αυτοδιοίκηση, Νομαρχιακή επιτροπή και αλλού, έδωσε τους αγώνες του για το δίκαιο των ανθρώπων της εργασίας και του μόχθου, με προτάσεις για τον τόπο που μεγάλωνε και τοποθετήσεις για όλα όσα απασχολούν τον πολίτη σήμερα.

Η απώλεια του μεγάλη για όλους εμάς.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό ταξίδι φίλε Κώστα!!

Ομοσπονδία Εργαζομένων Καπνοβιομηχανιών Ελλάδας
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Καπνοβιομηχανιών Ελλάδας, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου και αγωνιστή Κώστα Γαβριηλίδη.

Ο συνάδελφος Κώστας Γαβριηλίδης εργαζόταν στην Καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνικών και υπαλλήλων της ΣΕΚΑΠ επί σειρά ετών, ενώ έχει διατελέσει επίσης μέλος του Δ.Σ. της ΟΣΕΓΟ, μέλος της τοπικής κοινότητας Ξάνθης, της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ και σε άλλες οργανώσεις και τοπικούς φορείς.

Ήταν από τους ανθρώπους που μάχονταν για το μέλλον των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ, που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζονταν έντονα και αγωνίστηκε υπερασπιζόμενος την διατήρηση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.