GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σάββας Μελισσόπουλος. Η ήρεμη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό της Ξάνθης

Ξεχωρίζει η παρουσία του Σάββα Μελισσόπουλου μέσα στο θολό πολιτικό σκηνικό έτσι όπως διαμορφώνετε στο δήμο Ξάνθης που λόγω των πολλαπ...

Ξεχωρίζει η παρουσία του Σάββα Μελισσόπουλου μέσα στο θολό πολιτικό σκηνικό έτσι όπως διαμορφώνετε στο δήμο Ξάνθης που λόγω των πολλαπλών υποψηφιοτήτων και του ασαφούς πεδίου εξαγγελιών για το μέλλον της πόλης, φαντάζει μία πορεία των ψηφοφόρων, σε αχαρτογράφητα νερά.

Η πόλη θέλει δήμαρχο που να μπορεί να συζητά τα προβλήματα της. Θέλει δήμαρχο ο οποίος να παίρνει αν χρειαστεί, εκείνες τις αποφάσεις για το καλό και το μέλλων αυτής της πόλης χωρίς αγκυλώσεις και αλλότριες προτεραιότητες, περιτυλιγμένες μέσα σε πανικό και αποφάσεις της στιγμής, ελλείψει σχεδίου, προγραμματισμού και προτεραιοτήτων.

Δεν μπορεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις ένας δήμαρχος όταν δεν είναι ήρεμος. Όταν προσπαθεί να ζυγιάσει τα προσωπικά του θέλω με το κοινό καλό. Αυτά είναι πράγματα ασύμβατα και έχει φανεί τα τελευταία χρόνια ότι η πόλη δεν διοικείται με ηρεμία, σωφροσύνη και κυρίως ταπεινότητα.

Αυτό που λείπει από το μέχρι τώρα πολιτικό προσωπικό το οποίο επιθυμεί να διαχειριστεί τις τύχες των Ξανθιωτών είναι η σωφροσύνη. Δυστυχώς για την πόλη προηγείται η έπαρση και κυρίως οι διασυνδέσεις οι οποίες θα στηρίξουν και εν τέλει θα «βοηθήσουν» τον υποψήφιο δήμαρχο στην εξουσία.

Ζητούμενο πλέον για την πόλη της Ξάνθης είναι η πορεία των ανθρώπων οι οποίοι διεκδικούν από τους Ξανθιώτες, όχι απλά να διώξουν τον κακό προηγούμενο δήμαρχο, αλλά να γνωρίζουν την επόμενη μέρα, που πονά η πόλη για να παρέμβουν άμεσα και να δώσουν λύση. Πρέπει να είναι άνθρωποι οι οποίοι μέσω της δουλειάς τους έχουν προσφέρει και προσφέρουν στην κοινωνία. Είναι άνθρωποι που πρέπει να έχουν την πολιτική εμπειρία η οποία δεν τους άλωσε και τους επαναφέρει στο πολιτικό προσκήνιο έχοντας αποκτήσει την πείρα στο να παρακολουθούν, ενημερώνονται και γνωρίζοντας τα προβλήματα της πόλης και των περιφερειακών κομματιών της, να κάνουν τις κατάλληλες παρεμβάσεις. Η πόλη πονά στον αστικό ιστό της και εκεί πρέπει άμεσα να γίνουν οι άμεσες παρεμβάσεις.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος εδώ και δύο χρόνια αθόρυβα και συστηματικά, σεμνά και ταπεινά, παρακολουθεί τις πράξεις και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής.

Εδώ και δύο χρόνια επιλέγει τους συνεργάτες οι οποίοι θα γίνουν συνοδοιπόροι του χωρίς αγκυλώσεις και πολλές «υποχρεώσεις».

Ο Σάββας Μελισσόπουλος είναι της λογικής πώς αν κάποιος στην πορεία φανεί αξιότερος αυτού, να του παραχωρήσει την θέση του.

Αυτό το τελευταίο ομολογουμένως δεν το ακούμε συχνά.

Εκτιμάται ότι η Ξάνθη χρειάζεται μία ήρεμη, λογική και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες πολιτική δύναμη.

Οι Ξανθιώτες έχουν και αυτήν την πολιτική επιλογή.