GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ευάγγελος Λαμπάκης: Η γνώμη σας μετράει!

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης κι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχοντας σαν πρωταρχικό τους σκοπό τον εντοπισμό αλλά και τ...


Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης κι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχοντας σαν πρωταρχικό τους σκοπό τον εντοπισμό αλλά και την επίλυση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των προβλημάτων που απασχολούν τους Δημότες και πιστεύοντας ακράδαντα ότι εκτός από την δημοτική αρχή και τους υπηρεσιακούς της παράγοντες, οι Δημότες είναι εκείνοι που τα εντοπίζουν αλλά κυρίως τα βιώνουν καθημερινά όπως και τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν, τους δίνει την δυνατότητα να τα μεταφέρουν στην δημοτική αρχή με ένα απλό τρόπο.

Την Πέμπτη 27/12, την Παρασκευή 28/12, το Σάββατο 29/12 αλλά και την Δευτέρα 31/12 από 9:00 πμ έως και 13:00 μμ θα υπάρχει μπροστά στο δημαρχείο έντυπο ερωτηματολόγιο και μία κάλπη στην οποία θα ρίχνουν τα απαντημένα ερωτηματολόγια.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης κι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχουν την βεβαιότητα ότι όλοι εσείς οι Δημότες θα ανταποκριθείτε σε αυτή την δυνατότητα που σας παρέχεται και θα βοηθήσετε και με αυτόν τον τρόπο ώστε ο Δήμος μας να γίνει ακόμα καλύτερος στην καθημερινότητα του γιατί “Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ”