GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντιδρά η τοπική κοινωνία στη δημιουργία διοδίων στο Αρδάνιο

Την έντονη αντίδρασή τους, στην είδηση της δημιουργίας διοδίων στο Αρδάνιο του Έβρου, εκφράζουν οι τοπικοί φορείς της Αλεξανδρούπολης.


Την έντονη αντίδρασή τους, στην είδηση της δημιουργίας διοδίων στο Αρδάνιο του Έβρου, εκφράζουν οι τοπικοί φορείς της Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ Α.Ε. Απόστολος Αντωνακούδης, ο οποίος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραβρεθεί στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της ΓΑΙΑΟΣΕ, μιλώντας σε ΜΜΕ, δήλωσε πως η κατασκευή του σταθμού διοδίων στο Αρδάνιο θα ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο, ενώ η λειτουργία τους, αναμένεται μέχρι το Μάιο. Η είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, και οι αντιδράσεις έντονες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, αναφερόμενος στο θέμα,έκανε λόγο για ανακολουθία λόγων και πράξεων τόσο από το Αρμόδιο Υπουργείο, όσο και απο το ΤΑΙΠΕΔ.”Εμείς είχαμε θίξει το θέμα λέγοντας ότι δεν θα δεχτούμε κάτι τέτοιο

Μάλιστα, είχαμε κάνει την αντιπρόταση, να λειτουργήσουν διόδια, εφόσον είναι δέσμευση της Κυβέρνησης προς του δανειστές, να λειτουργήσουν τα διόδια λίγο μετά τον σταθμό των Κήπων, ή μεταξύ των τελωνείων των Κήπων και του Αρδανίου.”

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, επεσήμανε πως από τη μεριά του, αυτό που μπορεί να κάνει, είναι να ξεσηκώσει, το λαό, το Δήμο.

“Όμως θα προσκαλούσα να έρθουν και οι βουλευτές, ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ, του Έβρου και της Ροδόπης, και να βάλουν τα στήθη τους μπροστά. Γιατί οφείλουν να προασπίσουν τα συμφέροντα του λαού πάνω από όλα και πρώτα από όλα, όταν διαπιστώνουν ότι οι πολιτικές της Κυβέρνησης από την οποία το κόμμα τους προέρχεται είναι κόντρα σε αυτό που λέγεται συμφέρον του λαού.” Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, λέγοντας πως το θέμα θα απασχολήσει και την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου καθώς

“Τα διόδια αυτά αν πρέπει να μπουν στους Κήπους θα πρέπει τουλάχιστον να γίνουν αναλογικά, για να υπάρχει μία ισονομία και μια ισοπολιτεία σε ένα κράτος δικαίου, και Δημοκρατίας”