GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ακυρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στο Διδυμότειχο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Κ.Π.Α.Π.Ν.Π., είχε αναλάβει τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την πιο χαρούμενη γιορτή ...


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Κ.Π.Α.Π.Ν.Π., είχε αναλάβει τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την πιο χαρούμενη γιορτή για μικρούς και μεγάλους αφού γιορτάζουμε τη γέννηση του Σωτήρα μας.

Το Κ.Π.Α.Π.Ν.Π. είχε ετοιμάσει και παρουσιάσει στο Δήμαρχο Διδυμοτείχου ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε εμψυχωτή-διασκεδαστή, ταχυδακτυλουργό, κλόουν, ξυλοπόδαρο, τις τρισδιάστατες φιγούρες του χριστουγεννιάτικου δέντρου, του χιονάνθρωπου, του τάρανδου και των αγγέλων.

Παράλληλα θα υπήρχαν 2 κοπέλες για το face painting μικρών και μεγάλων, η φιλαρμονική που θα παιάνιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τυμπανιστές για να ξεσηκώσουν το πλήθος, DJ που θα έπαιζε εορταστικές μελωδίες, δωρεάν παραδοσιακές λιχουδιές, άφθονο ζεστό κρασί και φυσικά τον ερχομό του Αϊ Βασίλη με το ολοκαίνουργο έλκηθρο για να μοιράσει δώρα στα παιδιά με τους βοηθούς του και τα ξωτικά.

Λόγω του θλιβερού γεγονότος της αδικοχαμένης Ελένης, που συντάραξε το πανελλήνιο, το εορταστικό πρόγραμμα ακυρώθηκε με απόφαση του Δημάρχου Διδυμοτείχου.

Την Τρίτη 11/12/2018, παρουσία και άλλων Δημοτικών Συμβούλων αποφασίστηκε ότι το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί στις 16/12/2018 στις 18:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή των ΚΔΑΠ που θα ψάλλουν τα κάλαντα και των γυμνασίων της πόλης.

Σας προσκαλούμε όλους, σε μια λιτή γιορτή λόγου του θλιβερού γεγονότος, να υποδεχτούμε τον Αϊ Βασίλη και την παρέα του, να πάρουμε το δωράκι του, μια ζεστή αγκαλιά και τις ευχές του, να φωτογραφηθούμε με τις τρισδιάστατες φιγούρες του χριστουγεννιάτικου δέντρου, του χιονάνθρωπου, του τάρανδου και των αγγέλων.

Σας περιμένουμε όλους να ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στον Δήμο μας, όλοι μαζί, μία οικογένεια στην πόλη μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Π.Α.Π.Ν.Π.
ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ