GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως : “Λυπάμαι πολύ για το πικρό ποτήρι που πίνει αυτή η οικογένεια

Την συμπαράσταση του και τις προσευχές του στην οικογένεια της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη η οποία όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε από δ...


Την συμπαράσταση του και τις προσευχές του στην οικογένεια της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη η οποία όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς άντρες, έστειλε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος.

Ο Σεβασμιότατος δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός, καθώς όπως είπε είναι τραγικό, οι γονείς να στέλνουν το παιδί τους να σπουδάσει, και να το επιστρέφουν ύστερα από όλη αυτή τη βιαιότητα, και την κακία την οποία γνώρισε, μέχρι και το θάνατο.

“Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτήν την πορεία που πήρε η οικογένεια η οικογένεια αυτή και βιώνει και πίνει αυτό το πικρό ποτήρι. Ο Θεός να αναπαύσει την Ελένη, ο Θεός να συγχωρέσει αυτούς που της φέρθηκαν με τόση κακότητα και τόση σκληρότητα, και κάποτε πρέπει να προβληματιστούμε όλοι για την αξία του ανθρώπου. Που όποιος και να είναι έχει τη μοναδική του ανεπανάληπτη και προσωπική του αξία. Και δεν μπορεί να είναι αντικείμενο είτε παιχνιδιού είτε ικανοποίησης, είτε οποιασδήποτε άλλης επιθυμίας, και βιαιότητας κάποιων ανθρώπων” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως.