GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θέσεις Ακαδημαϊκού Προσωπικού στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προκηρύσσει τρεις (3) θέσεις ακαδημαϊκού προσωπικού στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκηση...


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προκηρύσσει τρεις (3) θέσεις ακαδημαϊκού προσωπικού στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης και συγκεκριμένα στις ακόλουθες ερευνητικές περιοχές:

Μία (1) κενή οργανική θέση στη βαθμίδα του Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή στη γνωστική περιοχή: Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Μία (1) κενή οργανική θέση στη βαθμίδα του Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή στη γνωστική περιοχή: Μακροοικονομικά ή Χρηματοοικονομικά Οικονομικά.

Μία (1) κενή οργανική θέση στη βαθμίδα του Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή στη γνωστική περιοχή: Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μελετήσουν την προκήρυξη στο ιστοχώρο του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου www.ouc.ac.cy και να υποβάλουν τις αιτήσεις, πλήρως συμπληρωμένες και συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Εργοδότησης του ΑΠΚΥ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Για πληροφορίες που αφορούν σε διαδικαστικά θέματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, στο τηλέφωνο +357 22411662 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@ouc.ac.cy. Για πληροφορίες που αφορούν σε ακαδημαϊκά θέματα οι υποψήφιοι μπορούν να αποτείνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση rector@ouc.ac.cy.