GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το πιο εύκολο κόλπο για να ενυδατώσετε τις άκρες των μαλλιών σας

Αισθάνεστε πως τα μαλλιά σας τον τελευταίο καιρό δείχνουν αφυδατωμένα και φριζάρουν διαρκώς; Δεν τα αισθάνεστε «πλούσια» και οι άκρες ...


Αισθάνεστε πως τα μαλλιά σας τον τελευταίο καιρό δείχνουν αφυδατωμένα και φριζάρουν διαρκώς; Δεν τα αισθάνεστε «πλούσια» και οι άκρες είναι ξηρές και ατίθασες;Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε λάμψη και δύναμη στα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο.

Ρίξτε δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο στη βούρτσα σας και βουρτσίστε τα μαλλιά σας όπως συνηθίζετε να κάνετε.

Με αυτόν τον τρόπο κατανέμεται σωστά και παντού, σε όλη τη επιφάνεια του τριχωτού αλλά και στο σώμα της τρίχας, το πολύτιμο αιθέριο έλαιο για να ενεργήσει, ανάλογα με το θέμα που αντιμετωπίζετε.

Η επιλογή του αιθέριου ελαίου πρέπει να γίνεται προσεκτικά και να μην υπερβαίνετε ποτέ τη δοσολογία. Για πολλά και μακριά μαλλιά, μπορείτε να κάνετε μία εξαίρεση και να προσθέσετε μία σταγόνα ακόμα.

Αν έχετε ξηρές άκρες και τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα επιλέξτε λεβάντα ή γιασεμί. Αν θέλετε να ενδυναμώσετε τα μαλλιά σας ή παρατηρείτε ότι «χάνετε» πιο πολλά μαλλιά από ότι θα έπρεπε, τότε το δενδρολίβανο είναι το αιθέριο έλαιο που χρειάζεστε.