GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παράνομοι μετανάστες για δεύτερη φορά στον Έβρο άφησαν… ευχαριστήριο σημείωμα

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες παράτυποι μετανάστες τρύπωσαν σε σπίτι χωριού του Έβρου, άρπαξαν ό,τι χρειάζονταν και έσπευσαν ν...


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες παράτυποι μετανάστες τρύπωσαν σε σπίτι χωριού του Έβρου, άρπαξαν ό,τι χρειάζονταν και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά φρόντισαν να… ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη αφήνοντάς του ένα σημείωμα το οποίο γραμμένο στα αγγλικά!

Στόχος, αυτή τη φορά, ήταν το σπίτι ενός 80χρονου στην κοινότητα Μαυροκκλήσι, ο οποίος βρισκόταν στην κόρη του στην Αλεξανδρούπολη όταν έγινε η διάρρηξη.

Όταν επέστρεψε, βρήκε την πόρτα παραβιασμένη και άφαντα τα ρούχα του και τα τρόφιμα που φύλαγε! Στο τραπέζι, υπήρχε ένα σημείωμα στα αγγλικά, που είχαν αφήσει οι δράστες και έγραφαν: «Ευχαριστούμε που μας έδωσες μια ευκαιρία στη ζωή»!

Μόλις το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, μία ομάδα μεταναστών είχαν πάρει έξω από ένα κλειστό καφενείο στη Νέα Βύσσα του Έβρου δύο τσουβάλια με ξύλα και τα έκαψαν σε μικρή απόσταση για να ζεσταθούν.

Στην πόρτα του καφενείου, ο ιδιοκτήτης είχε βρει ένα σημείωμα στα αγγλικά και 10 ευρώ που είχαν αφήσει οι άγνωστοι αλλοδαποί για να τον ξεπληρώσουν για τα ξύλα που πήραν εν αγνοία του!