GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεκίνησε η τελική φάση κτηματογράφησης

Σε έντεκα περιοχές αντί των πέντε που είχε αρχικά ανακοινωθεί ξεκίνησε η κτηματογράφηση. Προστέθηκαν η Δυτική Αττική –Μέγαρα και Οινόη– ...

Σε έντεκα περιοχές αντί των πέντε που είχε αρχικά ανακοινωθεί ξεκίνησε η κτηματογράφηση. Προστέθηκαν η Δυτική Αττική –Μέγαρα και Οινόη– η Ροδόπη, η Θάσος, η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη και τα Γρεβενά. Ανακοινώθηκε και παράταση μέχρι τις 23 Ιανουαρίου στη συλλογή δηλώσεων στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής που ήδη κτηματογραφούνται.

Η τελική φάση κτηματογράφησης ξεκίνησε λοιπόν, με τη συλλογή δηλώσεων σε πλήθος περιοχών. Η προθεσμία λήγει στις 12 Μαρτίου για τους κατοίκους του εσωτερικού και στις 10 Ιουνίου για τους κατοίκους του εξωτερικού και το Δημόσιο. Ακολουθούν οι περιοχές:
  • Αττική. Ξεκινά η συλλογή δηλώσεων στα Μέγαρα και στην Οινόη. Επίσης δόθηκε παράταση στη συλλογή δηλώσεων στις περιοχές Ωρωπού, Σκάλας Ωρωπού, Νέων Παλατιών, Συκαμίνου, Καλάμου, Καπανδριτίου, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Βαρνάβα και Γραμματικού.
  • Ήπειρος. Στην περιφερειακή ενότητα Άρτας ξεκίνησε η συλλογή δηλώσεων στους (προκαποδιστριακούς) Δήμους Γεώργιου Καραϊσκάκη, Κεντρικών Τζουμέρκων, στο υπόλοιπο του Δήμου Άρτας και του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας ξεκινά συλλογή δηλώσεων στον Δήμο Πάργας και στο υπόλοιπο των Δήμων Ζηρού και Πρεβέζης. Τέλος, στα Ιωάννινα κτηματογραφούνται οι (προκαποδιστριακοί) Δήμοι Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και το υπόλοιπο των Δήμων Ζαγορίου, Ζίτσας και Ιωαννιτών.
  • Ιόνια Νησιά. Στην περιφερειακή ενότητα Λευκάδας κτηματογραφούνται ο Δήμος Μεγανησίου και το υπόλοιπο του Δήμου Λευκάδας.
  • Δυτική Ελλάδα. Στην περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας κτηματογραφούνται οι Δήμοι Ακτίου-Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Θέρμου, Ναυπακτίας, Ξηρόμερου και το υπόλοιπο των Δήμων Μεσολογγίου και Αγρινίου.
  • Ανατολική Μακεδονία-Θράκη. Στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης κτηματογραφούνται οι Δήμοι Αρριανών, Ιάσμου, Μαρώνειας-Σαπών και το υπόλοιπο του Δήμου Κομοτηνής. Στην περιφερειακή ενότητα Θάσου κτηματογραφείται όλο το νησί.
  • Θεσσαλία. Στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας κτηματογραφούνται η Αγιά, το Κιλελέρ, τα Φάρσαλα και το υπόλοιπο του Δήμου Λαρισαίων.
  • Κεντρική Μακεδονία. Στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης ξεκινά η συλλογή δηλώσεων στο υπόλοιπο των Δήμων Βόλβης, Δέλτα, Λαγκαδά, Πυλαίας-Χορτιάτη, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου. Το γραφείο κτηματογράφησης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη .
  • Δυτική Μακεδονία. Στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών κτηματογραφείται το υπόλοιπο των Δήμων Γρεβενών και Δεσκάτης.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή δήλωσης είναι υποχρεωτική και αφορά κάθε είδους δικαίωμα ιδιοκτησίας. Οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά, στο www.ktimatologio.gr.