GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μύκης

Μηχανήματα, προσωπικό και υλικά έτοιμα για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών κατά την χειμερινή περίοδο 2018 – 2019.


Μηχανήματα, προσωπικό και υλικά έτοιμα για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών κατά την χειμερινή περίοδο 2018 – 2019.


Συνεδρίασε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης υπό την προεδρία του Δημάρχου Μύκης Τζεμήλ Καπζά το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μύκης, με σκοπό τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου Μύκης με τις αρμόδιες Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Νόμου Ξάνθης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για την καλύτερη συνεργασία στην αντιμετώπιση του παγετού των χιονοπτώσεων και των βροχοπτώσεων κατά την χειμερινή περίοδο 2018 – 2019.

Στη συνεδρίαση που είχε πλήρη απαρτία παρέστησαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Δασαρχείου, του Δ´ Σώματος Στρατού, του ΔΕΔΔΗΕ, του Κέντρου Υγείας Εχίνου, του ΚΤΕΛ Ξάνθης, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης. Από την πλευρά του Δήμου Μύκης παρευρέθησαν οι 4 Αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μύκης.

Κατά την συνεδρίαση οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών του Νομού Ξάνθης διαπίστωσαν την ετοιμότητα που διαθέτει ο Δήμος Μύκης σε μηχανήματα, προσωπικό και υλικά ύστερα από την έκθεση που παρουσίασε ο Δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καπζά. Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της κάθε υπηρεσίας παρουσίασε αναλυτικά το επιχειρησιακό σχέδιο που διαθέτει για τον Δήμο Μύκης αναφορικά με την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών κατά την χειμερινή περίοδο 2018 – 2019.