GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την έκπληξη η Νίκη Βόλου, την πρόκριση η Ξάνθη…

Η Νίκη Βόλου νίκησε στο Πανθεσσαλικό 1-0 την Ξάνθη.

Η Νίκη Βόλου νίκησε στο Πανθεσσαλικό 1-0 την Ξάνθη.

Η Νίκη Βόλου, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, έκανε την έκπληξη στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε στο Πανθεσσαλικό 1-0 την Ξάνθη.

Το αποτέλεσμα δεν είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ήδη αποκλειστεί, ενώ η ακριτική ομάδα πέρασε στους «16», έστω και ως δεύτερη του ομίλου, χάρη στη νίκη του ΟΦΗ επί της Κέρκυρας.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αποτελεί «μαγική εικόνα», καθώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έδειξαν περίπου ισοδύναμες, παρότι τους χωρίζουν δύο κατηγορίες. Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν και χάθηκαν εκατέρωθεν, μέχρι που στο 72΄ ο Τζιώρας ολοκλήρωσε έναν πολύ όμορφο συνδυασμό των παικτών της Νίκης και από κοντά νίκησε τον Ζίβκοβιτς. Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως ο Μπαξεβανίδης έδιωξε προ της γραμμής τέρματος το πλασέ του Βουκομάνοβιτς. Η Ξάνθη από την πλευρά της πλησίασε την ισοφάριση στο 79΄ με τον Σουλεϊμάν, το σουτ του οποίου από καλή θέση μπλόκαρε ο Αποστολίδης, ενώ η τελευταία καλή φάση ανήκε ξανά στους Βολιώτες, με το σουτ του Κέρι που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.

Η τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου:
1.ΟΦΗ 7
2.Ξάνθη 4
3.Κέρκυρα 3
3.Νίκη Βόλου 3

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Μετούσι, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος, Μέτσε, Ρόβας (70΄ Τσεμπερίδης), Παπαδήμας, Κέρι, Ταβάρες (70΄ Ιορδανίδης), Δωματάς (75΄ Βουκομάνοβιτς), Τζιώρας.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου (46΄ Σιλά), Κασάδο, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης (79΄ Θυμιάνης), Καμαρά, Μελιόπουλος, Μελισσόπουλος, Καντά (63΄ Σουλεϊμάν), Κίκε, Κάστρο.