GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι «δράσεις» των κακοποιών στην ΑΜΘ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη χθες (18-12-2018), το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 23χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη χθες (18-12-2018), το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 31χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη την 18-12-2018 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 43χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 35,7 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη τις βραδινές ώρες της 18/19-12-2018, σε επαρχιακή Οδό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου, 25χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.