GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους Δημότες Ξάνθης αυτά τα Χριστούγεννα από το Δήμο «πρότυπο»

Άφαντος ο γιορτινός διάκοσμος από Καραολή και 40 Εκκλησιών , στολισμένη η 28ης Οκτωβρίου. Άναψαν τα λαμπάκια μετά το χθεσινό μας σχόλι...


Άφαντος ο γιορτινός διάκοσμος από Καραολή και 40 Εκκλησιών , στολισμένη η 28ης Οκτωβρίου. Άναψαν τα λαμπάκια μετά το χθεσινό μας σχόλιο στα Social Media.

Δε πρόλαβε να «στεγνώσει» το διαδικτυακό «μελάνι» από το χθεσινό μας σχόλιο στα Social Media για μια πόλη που άργησε να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και σήμερα μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε καθώς οι αρμόδιοι του Δήμου «πρότυπο» αποφάσισαν άρων άρων να ανάψουν το φωτεινό διάκοσμο στην 28ης Οκτωβρίου. Η ευχάριστη αυτή έκπληξη όμως, δε κράτησε για πολύ, αφού κάνοντας μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης , διαπιστώσαμε πως αυτή διαθέτει παιδιά και αποπαίδια. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί, τόσο η Μ. Καραολή όσο και η 40 Εκκλησιών δεν έχουν ίχνος από Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου , πράγμα που δένετε ξεκάθαρα και στα μικρής διάρκειας βίντεο που δημοσιεύουμε. Το τραγικό βέβαια στην όλη υπόθεση είναι πως , ο Δήμος « πρότυπο» φρόντισε να διακοσμήσει κάποιες κολόνες φωτισμού σε σοκάκια και πεζόδρομους παρακείμενους στο κέντρο , αφήνοντας ίσως τον μοναδικό με τόση κίνηση δρόμο (Μ. Καραολή) αστόλιστο. Κάποιοι ίσως να πουν πως βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπεράσματα μιας και έχουμε ακόμη ημέρες μέχρι να γίνει η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη μας (9/12/2018 θα ξεκινήσουν σύμφωνα με ανακοίνωση του κέντρου πολιτισμού) , όμως η σημερινή εικόνα είναι ο καλύτερος μάρτυρας στην απόδειξη της προχειρότητας με την οποία κάποιοι λειτουργούν εδώ και αρκετό καιρό στην διοίκηση του Δήμου.