GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Για ακόμη μία χρονιά η ομάδα της Ξάνθης δίπλα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Αντιπροσωπεία της Ξάνθης βρέθηκε στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία και μοίρασε δώρα, αναμνηστικά και αυτόγραφα στα παιδιά.


Αντιπροσωπεία της Ξάνθης βρέθηκε στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία και μοίρασε δώρα, αναμνηστικά και αυτόγραφα στα παιδιά.

Την Τετάρτη το πρωί αντιπροσωπεία της Xanthi FC είχε την χαρά να επισκεφθεί το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (Π.ΑμεΑ.). Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας τήρησαν την υπόσχεσή τους στα παιδιά του Π.ΑμεΑ. και βρέθηκαν κοντά τους για λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους. Ο team manager Κώστας Τσαλίκης και οι ποδοσφαιριστές Δήμος Μπαξεβανίδης, Χρήστος Λισγάρας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάκης Γκαραβέλης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος και Έρικ Γέντρισεκ μοίρασαν δώρα και αναμνηστικά της ομάδας, βγήκαν φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα ενώ δέχθηκαν τα δώρα που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι του Π.ΑμεΑ. καθώς και τις ευχές για καλές γιορτές και κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια, το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση που αφορούσε τομείς της τακτικής με τον Μίλαν Ράσταβατς να έχει στο απουσιολόγιό του τους Ντε Λούκας, Φασίδη. Διαιτητής του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Xanthi FC (Κυριακή 16/12, 16:00) ορίστηκε ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Γιώργο Κρετσιμο (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Σέζος (ΕΠΣ Κιλκίς).