GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιτυχημένη η εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Μ. Σφακιανάκη και θέμα «διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού ρίσκου, μύθοι και πραγματικότητες της διαδικτυακής μας ζωής»

Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη είχε προγραμματιστεί και έλαβε χώρα στην πόλη μας, η ημερίδα με τίτλο «Διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού ...


Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη είχε προγραμματιστεί και έλαβε χώρα στην πόλη μας, η ημερίδα με τίτλο «Διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού ρίσκου» με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη, πλαισιωμένο από μια ομάδα στελεχών που ασχολούνται με το αντικείμενο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Elisso και το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο, καθώς η αίθουσα ήταν γεμάτη από Ξανθιώτες, που ήθελαν να μάθουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το διαδίκτυο.

Ο Μ. Σφακιανάκης μιλώντας, παρουσίασε μια σειρά από καθημερινές χρήσεις του διαδικτύου, όπως είναι ο εθισμός, ο εκφοβισμός, αλλά κυρίως η παιδική πορνογραφία, ενώ επικεντρώθηκε σε δεδομένα και τη χρήση τους μέσα από το διαδίκτυο με ότι κινδύνους αυτά κρύβουν για ανήλικους και ενήλικες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κύριος Σφακιανάκης, δεν απέφυγε να αναφερθεί και στα εγκλήματα που έχουν εξιχνιαστεί ή έχουν αποτραπεί μέσα από έρευνα ηλεκτρονικών ιχνών. Όπως ανέφερε στο Face Book ο Σάββας Μελισσόπουλος, που θεωρείται η ψυχή αυτής της εκδήλωσης «τα αποτελέσματα μιας τόσο σημαντικής ημερίδας εύχομαι να αποτελέσουν το έναυσμα για παρόμοιες πρωτοβουλίες, αφού όλοι είτε στον εργασιακό μας χώρο, είτε ως πολίτες μέλη ενός ευρύτερου κοινωνικού συνολικού, έχουμε ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης στις σύγχρονες εξελίξεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη και την ομάδα του για την άρτια εισήγησή του πάνω σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά κυρίως τη νέα γενιά, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, που με την παρουσία τους και τη μαζική συμμετοχή τους τίμησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε ως φορείς της Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης Ξάνθης «Έκφραση» !!!