GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΜΕ: Σύσκεψη σωματείων αύριο στο Εργατικό Κέντρο Έβρου

Η Γραμματεία Εβρου του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα σωματεία της περιοχής, όλους τους εκλεγμένους συνδικαλιστές σε σύσκεψη σήμερα 13/12/2018 στις...


Η Γραμματεία Εβρου του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα σωματεία της περιοχής, όλους τους εκλεγμένους συνδικαλιστές σε σύσκεψη σήμερα 13/12/2018 στις 19:00 στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Έβρου.

Η σύσκεψη έχει σκοπό και στόχο να εκτιμήσουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Νοέμβρη, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τη συνέχεια της δράσης μας. Μπροστά μας έχουμε την ψήφιση από την κυβέρνηση ενός ακόμα αντιλαϊκού προϋπολογισμού στις 18/12/2018, αλλά και τη συνέχεια των δράσεων για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε διάφορους κλάδους.

Να μη δεχτούμε καμιά αναμονή και ανοχή. Να απαντήσουμε στα ψέματα και τις αυταπάτες που σπέρνουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η ΝΔ. Κανείς δεν θα λύσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι αντεργατικές πολιτικές των κυβερνήσεων τους από την έναρξη της κρίσης, αν δεν οργανωθεί μαζικός, αποφασιστικός αγώνας με το σύνθημα: “Μπροστά οι δικές μας ανάγκες – Όχι τα κέρδη των λίγων”.

Μόνο η δύναμη της συλλογικής πάλης, του ταξικού αγώνα δίνει ελπίδα, αποφασιστικότητα και προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.