GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ -ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZZAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης προώθησαν και φέτος τις αξίες της ανθρωπιστικής συνεισφοράς και της ...


Ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης προώθησαν και φέτος τις αξίες της ανθρωπιστικής συνεισφοράς και της αλληλεγγύης και στήριξαν την Κιβωτό του Κόσμου. 

Με πρωτοβουλία της καθηγήτριας Γαλλικών κας Ζάρρα Σοφίας, οι μαθητές του σχολείου δημιούργησαν υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά , τα οποία εκτέθηκαν και διατέθηκαν προς πώληση στο χριστουγεννιάτικο bazaar , που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στο χώρο του σχολείου. 

Τα χρήματα από την πώληση των στολιδιών , καθώς και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν , θα αποσταλούν στην Κιβωτό του Κόσμου , για την στήριξη του δύσκολου έργου τους . 
Τέλος ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του σχολείου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον κ.Δουκίδη (Φθηνή Αγορά), στην κα. Κουκλάκη «Παραδοσιακά Γλυκά», στο «Μέλι,Υγεία,Ομορφιά» και στο Κρεοπωλείο «Παναγιώτης» για την προσφορά τροφίμων.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .