GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


3 τρόποι για να σιδερώσεις…χωρίς το σίδερό σου

Ναι, το σιδέρωμα είναι η πιο βαρετή δουλειά που μπορεί να έχει ένα νοικοκυριό και τη μισούμε κι εμείς, όσο κι εσύ. Μπορεί τις προάλλες...


Ναι, το σιδέρωμα είναι η πιο βαρετή δουλειά που μπορεί να έχει ένα νοικοκυριό και τη μισούμε κι εμείς, όσο κι εσύ. Μπορεί τις προάλλες να σου είπαμε ποιο είναι το μυστικό για να σιδερώνεις με περισσότερη άνεση, τώρα όμως σου έχουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Τρεις τρόπους για να σιδερώσεις…. χωρίς το σίδερό σου όμως.

Πόσες φορές δεν έχεις βγάλει να φορέσεις κάτι και τελευταία στιγμή βλέπεις πως είναι τσαλακωμένο και δεν έχεις χρόνο να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία; Ξέρουμε την απάντηση, μη μας πεις. Εμείς όμως έχουμε βρει για σένα, όχι έναν, αλλά τρεις τρόπους για να σιδερώνεις χωρίς στην πραγματικότητα να χρησιμοποιείς το σίδερό σου.

#1. Με το ισιωτικό των μαλλιών σου
Ποιος είπε πως η πρέσα κάνει μόνο για να ισιώσεις τα μαλλιά σου; Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ακόμη και για να ισιώσεις τον γιακά από το πουκάμισο σου ή να απομακρύνεις μικρές ζάρες στη μπλούζα σου.

#2. Με το πιστολάκι σου
Δεν έχεις σίδερο; Κανένα πρόβλημα. Απομάκρυνε τις μικρές ζάρες με τον ζεστό αέρα από το πιστολάκι σου. Έχε όμως στο νου σου να κρατάς το πιστολάκι περίπου 5 εκατοστά μακριά από το ρούχο σου, προκειμένου να αποφύγεις να κάψεις το ύφασμα.

#3. Δίπλωσε τα ρούχα σου σε ρολό
Τοποθέτησε το τσαλακωμένο μπλουζάκι σου σε μια επίπεδη επιφάνεια, εξομάλυνε τα ζαρωμένα σημεία και, στη συνέχεια, τυλίξτε τα σφιχτά σαν να έφτιαχνες ένα burrito. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το ρούχο κάτω από ένα στρώμα για 15 έως 30 λεπτά. Μόλις το βγάλεις θα είναι τέλειο και καθόλου τσαλακωμένο.