GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός με 7 μη νόμιμους μετανάστες στο νομό Ροδόπης

Συνελήφθη στις (18-12-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διε...


Συνελήφθη στις (18-12-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη άγνωστο δράστη που αναζητείται, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης (πλησίον Ιάσμου), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή της Διαλαμπής και ο οδηγός του μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως ο 25χρονος συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος του 25χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.