GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΓΕΕΘΑ: Καλούνται στρατεύσιμοι της κλάσης 2022

Καλούνται να δώσουν το “παρών” οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2022 (γεννηθέντες το έτος 2001), οι οποίοι είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων ...

Καλούνται να δώσουν το “παρών” οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2022 (γεννηθέντες το έτος 2001), οι οποίοι είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων οποιουδήποτε Δήμου ή Κοινότητας της Ελλάδος, για να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής από 2 Ιανουαρίου 2019 έως και 1 Απριλίου 2019, στα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία και Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή στις αρμόδιες Ελληνικές Προξενικές Αρχές του τόπου διαμονής τους για όσους διαμένουν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, οι στρατεύσιμοι κατά την προσέλευση τους στις παραπάνω υπηρεσίες, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών:

Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου.
Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ.
Βεβαίωσης ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr

Όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας οφείλουν να καταθέσουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις.

Ειδικά, οι διαμένοντες στο εξωτερικό, εφόσον δε διαθέτουν κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους.

Επίσης, οι στρατεύσιμοι, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους, οφείλουν να γνωστοποιούν υποχρεωτικά κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (Ε-mail).