GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΦΘΑ: Για όλα υπάρχει η 1η φορά… και τα καλύτερα έρχονται…!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Δράμας οι 21οι Διασυλλογικοί αγωνες της Αγίας Βαρβάρας (ηλικίες 9-12 ε...


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Δράμας οι 21οι Διασυλλογικοί αγωνες της Αγίας Βαρβάρας (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 400 και πλέον κολυμβητών-τριων από Ελλάδα και Βουλγαρία.

Για όλα υπάρχει πάντα η 1η φορά…
Έτσι λοιπόν τα 74 μικρά δελφινάκια του ΟΦΘΑ ταξίδεψαν στην Ονειρούπολη Δράμας και κολυμπώντας ονειρεμένα κατάφεραν να κάνουν αυτό που για 20 χρόνια φάνταζε αδύνατο! Αναδείχθηκαν άτυπα Πολυνίκης σύλλογος στους αγώνες της Αγίας Βαρβάρας με 44 χρυσά, 23 ασημένια και 21 χάλκινα μετάλλια (σύνολο 88!!!).


Εκ των κορυφαίων στιγμών των αγώνων…. η ανάδειξη της κολυμβήτριας μας Παλακίδου Σοφίας ως η κορυφαία κολυμβήτρια των αγώνων!!!!


Οι μικροί μας κολυμβητές κολύμπησαν όλοι με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση χωρίς κανένας να υστερήσει, πραγματοποίησαν δεκάδες νέα ατομικά ρεκόρ και συνολικά 18 νέα ρεκόρ ομάδας σε πισίνα 25μ.

Αναλυτικά τα ρεκόρ πραγματοποίησαν οι Παπαδόπουλος Δ.(200ελ.), Δημητριάδης Χ. (50 πετ.), Ντούμας Β. (200 πρ – 200 Μ.Α.), Αλαμάνος Σ. (50 ελ), Διαμαντάκης Θ. (50 πρ.), Πεχλιβανίδης Γ. (200 Μ.Α.), Χρηστίδη Α. (50 υπτ), Ντούμα Β. (50 πετ.), Βασιλακάκη Α. (50 υπτ)., Κουρτίδη Θ. (50 πετ.), Τσομπάνη Α. (50-100-200 πρ.), Παλακίδου Σ. (50 ελ.), Αγόρια 10 ετών 4χ50 ελ (Δημητριάδης/ΠεχλιβανίδηςΓ./Θωμαίδης Γ./Παπαδόπουλος Δ.), 4χ50 Μ.Ο. Αγόρια 10 ετών (Βουρδόγλου Β./Πεχλιβανίδης Γ./Δημητριάδης/Παπαδόπουλος), 4χ50 ελ κορίτσια 10 ετών (Κουρτίδη/Παπαδοπούλου/Βασιλακάκη/Σιουρδάκη).


Αξίζει να σημειωθεί πως οι 47 από τους 74 κολυμβητές-τριες μας γεύτηκαν τη χαρά τουλάχιστον ενός μεταλλίου ενώ στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός πως από τα 14 ομαδικά αγωνίσματα που έλαβε μέρος η ομάδα μας στα 10 στεύθηκε χρυσή ενώ στα άλλα 4 ήταν ασημένια!!!

Την Κυριακή το μεσημέρι μικροί και μεγάλοι είχαμε τη χαρά να περάσουμε στιγμές ξενοιασιάς και να διασκεδάσουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στην Ονειρούπολη!!!


Οι επιτυχίες, τα μετάλλια και οι διακρίσεις κάποια στιγμή τελειώνουν…
Βρισκόμαστε μόλις 3 μήνες από την έναρξη της περιόδου… Η φετινή προαγωνιστική ομάδα δείχνει ήδη δείγματα μεγάλης ομοιογένειας και κυρίως οικογένειας… 100 και πλέον κολυμβητές απαρτίζουν το Προαγωνιστικό τμήμα αποτελώντας την μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών για την πόλη της Αλεξανδρούπολης, τα 2 τμήματα της κολυμπάνε με εξαιρετική κατάρτιση σε όλα τα στυλ, η τακτικότητα των παιδιών στις προπονήσεις ξεπερνά κάθε προηγούμενο, τα μόνιμα χαμόγελά τους, η προσπάθεια και το πάθος που καταβάλουν, η συνεργασία μεταξύ τους, η πειθαρχία αλλά και η παιδική τους τρέλα, η εμπιστοσύνη που δείχνουν στον εαυτό τους, τους προπονητές και την ομάδα, είναι το μεγαλύτερο κέρδος αυτών των παιδιών από την ενασχόλησή τους με τον μαγικό κόσμο της κολύμβησης και το ότι ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του ΟΦΘΑ!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν την πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 15 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ τέλος σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν δυναμικό παρών, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας.

Keep swimming!!!
Για τον ΟΦΘΑ
Το Δ.Σ.
& οι προπονητές