GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός, με 8 μη νόμιμους μετανάστες στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης

Συνελήφθη στις (4-12-2018) το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλ...


Συνελήφθη στις (4-12-2018) το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πριν τα διόδια Ιάσμου, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.