GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC

Η Κ-19 της Xanthi FC το πρωινό της Κυριακής (04/11) και ώρα 11:00 στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδ...

Η Κ-19 της Xanthi FC το πρωινό της Κυριακής (04/11) και ώρα 11:00 στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα της Τρίπολης για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων της Super League. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αθανάσιος Ρούσσος (Σπηλιώτης – Σανός) της ΕΠΣ Κορινθίας. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που είναι στην 7η θέση με 14 βαθμούς, είναι αήττητοι για 6 διαδοχικά παιχνίδια έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, μετά το 1-0 από τον Ατρόμητο (2η αγ.). Ο Αστέρας είναι στην 11η θέση με 6 βαθμούς μετά από 7 αγώνες.

Η Κ-17 της Xanthi FC το Σάββατο το μεσημέρι (13:45) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο αθλητικό κέντρο Epirus. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (Τσαντάς – Πάνος) της ΕΠΣ Ηπείρου. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 4η θέση με 10 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 3η με 11.

Η Κ-15 της Xanthi FC έχει προγραμματισμένο ρεπό στο πρωτάθλημα Παίδων της Super League.