GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


X.Τρέλλης: Αρχές Δεκεμβρίου η ανακοίνωση του υποψηφίου για την ΠΑΜΘ

Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του υποψηφίου για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας κ...


Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του υποψηφίου για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το ΚΚΕ σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο Χρήστος Τρέλλης επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση.

Ωστόσο δεν θέλησε να πει περισσότερα, για το αν ο ίδιος θα βρίσκεται και πάλι επικεφαλής, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην θέση του.

Σχολιάζοντας τις πολλές υποψηφιότητες που έχουν εκδηλωθεί μέχρι σήμερα για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ο Χρήστος Τρέλλης είπε πως θα πρέπει οι πολίτες να περιμένουν να δουν ποιοι τελικά θα φτάσουν μέχρι στην τελική ευθεία.

Ωστόσο δεν βλέπει καμία διάσπαση στο χώρο της ΝΔ, αφού ο νέος εκλογικός νόμος επιτρέπει και επιβάλλει τις συνεργασίες. Οπότε όλοι οι επικεφαλής ψηφοδελτίων θα εκλεγούν και μετεκλογικά ο πρώτος θα κρατήσει τη θέση του περιφερειάρχη και θα “μοιράσει” στους υπόλοιπους τις αντιπεριφέρειες.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν το σχόλιό του και για τα τεκταινόμενα στο δήμο της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα είπε πως όσοι περισσότεροι υποψήφιοι διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει ο Ευάγγελος Λαμπάκης να είναι και πάλι δήμαρχος αφού πιθανότατα θα είναι πρώτος σε ψήφους.