GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Social Media Awards 2018 – Bronze στη 3ds για τα Olympicstores.gr

Η Sold Out Τελετή Απονομής των Social Media Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στο κατάμεστο Κτήριο 56 του Κέντρου ...


Η Sold Out Τελετή Απονομής των Social Media Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στο κατάμεστο Κτήριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Στην πιο social βραδιά της αγοράς επικοινωνίας παρευρέθηκε η 3ds λαμβάνοντας το BRONZE βραβείο στην κατηγορία Best Use of Social Media for a Corporate Brand / Retail-eCommerce για λογαριασμό των Olympicstores.gr oshoes awards

Τα Olympic Stores (olympicstores.gr) πρόκειται για ένα από τα κορυφαία eshop υποδημάτων και αξεσουάρ στην Ελλάδα.


Στόχος μας ήταν η αύξηση των online πωλήσεων μέσα από τη μέτρηση συγκεκριμένων KPIs.
Πιο συγκεκριμένα, οι στόχοι με τους οποίους δουλέψαμε ήταν η αύξηση του traffic, η αύξηση των επισκέψεων στις σελίδες προϊόντων,η αύξηση του μέσου αριθμού σελίδων ανά χρήστη και η παραμονή του στο site, αύξηση του conversion rate, αύξηση του retention rate, η αύξηση της μέσης αξίας παραγγελίας και τέλος η μείωση της συμμετοχής της διαφήμισης στα έσοδα του Eshop.

Με τη σωστή επικοινωνιακή στρατηγική, οι στόχοι επιτεύχθηκαν με αποτέλεσμα οι online πωλήσεις να διπλαστιαστούν μέσα σε έναν χρόνο!