facebook

PRESS ROOM

Βουβαμάρα» στην «ομάδα» Τσέπελη μετά την αθώωση του Δημάρχου, ενώ ο γιατρός… επανεμφάνισε την «Νέα Εποχή»!


Δρομολογούνται νέες εξελίξεις στην «ομάδα» Τσέπελη μετά την πανηγυρική αθώωσή του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου το μεσημέρι της Τρίτης από το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης με μάρτυρες κατηγορίας τους Μανώλη Τσέπελη (παρίστατο και ως πολιτική αγωγή με δικηγόρο τον Θανάση Ξυνίδη…) και Απόστολο Αγκόρτσα;

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μετά το προχθεσινό «βατερλό» που προκάλεσε ωστόσο «βουβαμάρα» τόσο στην «ομάδα Τσέπελη» όσο και στην αντιπολίτευση, ωστόσο χθες έκανε μετά από αρκετό καιρό την επανεμφάνισή της και πάλι η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Ιπποκράτη Καμαρίδη, κάτι που σημαίνει ότι «ο γιατρός μπορεί να δηλώνει μέλος της ομάδας Τσέπελη και μάλιστα συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν και τον… Λύρατζη», ωστόσο η δημοτική του παράταξη παραμένει αυτόνομη.

Πώς έγινε η επανεμφάνιση στο προσκήνιο της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή»; Μα δίνοντας στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση, που αφορά το Στρατόπεδο Αναλογίδη στη Σταυρούπολη, για το οποίο φημολογείται ότι «η Κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει σε κέντρο φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών"! Είδηση που μέχρι στιγμής έχει διαψεύσει μόνο η...Ούτση!


ον τελευταίο καιρό εντείνονται οι δημόσιες συζητήσεις περί μετατροπής του Στρατοπέδου ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ της Σταυρούπολης σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Μία φημολογία που έρπει εδώ και πολύ καιρό, πλην όμως φαίνεται πως αφήνει ασυγκίνητους τους αρμοδίους παράγοντες.

Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση της υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης κας Νοτοπούλου αναφορικά με το θέμα και την αποφυγή δέσμευσης περί του αντιθέτου, δηλώνουμε ως συνδυασμός έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους εκείνους που διαφωνούν εξ αρχής και κάθετα με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά τον οποιοδήποτε αιφνιδιασμό που ενδεχομένως να επιχειρηθεί.

Εξάλλου το παράδειγμα της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης παραμένει ακόμη ως φάρος για να μας οδηγήσει σε σωστές πλέον αποφάσεις.

Στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας εξ αρχής η περιοχή της ορεινής Σταυρούπολης ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη και την δημιουργία υποδομών ώστε να παρακρατηθεί η νεολαία και να αποκτήσει ο τόπος ζωντάνια.

Με μία ενδεχόμενη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μάλιστα ανοιχτής δομής όπως φημολογείται, θεωρούμε ότι η Σταυρούπολη και οι κάτοικοί της θα μπουν σε νέες περιπέτειες, ενώ το οποιοδήποτε εγχείρημα για προσέλκυση επισκεπτών και τουριστική ανάπτυξη θα είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Λέμε λοιπόν ΟΧΙ σε οποιασδήποτε μορφής δομής φιλοξενίας μεταναστών και με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις των κυβερνητικών στελεχών για την επαναφορά της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης από ΠΡΟΚΕΚΑ στην πρότερη κατάστασή της, για να ξαναδούμε δόκιμους αστυφύλακες στην πόλη μας και όχι… κλούβες για φυλακισμένους μετανάστες!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΞΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ


On Air Media Group

On Air Media Group

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.