GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Σαμοθράκης

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης στην 21η δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρία...


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης στην 21η δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίασή του για το έτος 2018, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95, 96 και 97 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 65, παρ. 5 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει, που θα γίνει στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στις 16-11-2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30μ.μ με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ: 1ο «Περί εξέτασης αιτημάτων πολιτών .

ΘΕΜΑ:2ο Περί αντικατάστασης μελών Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκ/σης Δήμου Σαμοθράκης.

ΘΕΜΑ:3ο «Περί ανάθεσης μέρους της προμήθειας ειδών σίτισης του Δήμου Σαμοθράκης για τον Παιδικό Σταθμό και γάλακτος για τους υπαλλήλους του Δήμου με διαπραγμάτευση».

ΘΕΜΑ:4ο Περί ορισμού υπεύθυνου λογαριασμού για τα έργα του προγράμματος ΠΔΕ καθώς και νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου που θα υπογράφει τις υπεύθυνες δηλώσεις και κάθε άλλο έγγραφο της Τράπεζας Της Ελλάδος.

ΘΕΜΑ:5ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ποδηλατικές διαδρομές υπαίθρου Σαμοθράκης»

ΘΕΜΑ:6ο «Έγκριση αποδοχής ένταξης της πράξης ¨Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων¨ στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και έγκριση κατασκευής»

ΘΕΜΑ:7ο» Έγκριση αποδοχής ένταξης της πράξης ¨Προμήθεια –τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας¨ στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, καθορισμός χώρου και έγκριση διενέργειας προμήθειας»

ΘΕΜΑ:8ο Έγκριση υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης για την προσαρμογή του δημοτικού παιδικού σταθμού Δήμου Σαμοθράκης στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017»

Ο Πρόεδρος
Παπάς Παναγιώτης