GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Υλοποιούνται οι μυστικές συμφωνίες Τσίπρα Ερντογάν

ΠΟΣΟ ΑΘΩΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;


ΠΟΣΟ ΑΘΩΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;

Κόλπο «Γκρόσο» στην Θράκη
Σαφέστατα και ανοίγει μεγάλο Εθνικό θέμα στην Θράκη και όπως ξετυλίγεται το κουβάρι των αποφάσεων της κυβέρνησης και της ιεραρχίας της εκκλησίας είναι ξεκάθαρο ότι υλοποιείτε ότι ακριβώς έχει υποσχεθεί ο Τσίπρας στον Ερντογάν. Δηλαδή η εκλογή μουφτήδων στην Θράκη.

Με την παρέμβαση των «πρώτη φορά αριστερά» στο σύνταγμα, με της ευλογίες του προκαθήμενου της εκκλησίας της Ελλάδος, οι θρησκείες εκτός από το ότι ουδετεροποιούνται γίνονται Ιδιωτικού δικαίου.

Τι συμαίνει αυτό κατά τον κ. Δ. Καμένο; Ότι πλέον θα μπορούν οι δανειστές της Χώρας να παρεμβαίνουν στα οικονομικά των ιερέων και δεν είναι καθόλου τυχαίος ο φόβος τους για περικοπές στις αποδοχές τους με την λογική πάντοτε ότι η εκκλησία θα είναι ιδιωτικού δικαίου και άρα δεν μπορούν να χρηματοδοτούνται από το δημόσιο.

Σε αυτήν την λογική πλέον, δηλαδή της «ιδιωτικότητας» της θρησκείας, μπορούν κάλλιστα κατ επιταγή της Άγκυρας, να ζητήσουν την πολυπόθητη εκλογή μουφτήδων στην Θράκη.

Εκλογές μουφτήδων δεν ήθελε ο Ερντογάν; Εκλογές πήρε από μία κυβέρνηση που ελαφρά την καρδία στέλνει πλέον όλους τους Έλληνες Πολίτες Μουσουλμάνους το θρήσκευμα στην αγκαλιά της Άγκυρας.

ΚΟΛΠΟ «ΓΚΡΟΣΟ» ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ