GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απαλή επιδερμίδα και τον χειμώνα

Επειδή πέρασε το καλοκαίρι και το σώμα σου δεν είναι συνεχώς εκτεθειμένο, λόγω ρούχων και μόνο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μειώσεις τη...


Επειδή πέρασε το καλοκαίρι και το σώμα σου δεν είναι συνεχώς εκτεθειμένο, λόγω ρούχων και μόνο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μειώσεις την περιποίησή του ή να το παραμελήσεις. Αντίθετα, μαζί με την επιδερμίδα του προσώπου σου που χρειάζεται μία αλλαγή για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες και το σώμα σου έχει ανάγκη την ενυδάτωση και φυσικά μία καλή απολέπιση.

Μην ξεχνάς ότι ένα ήπιο scrub μόνο καλό μπορεί να κάνει στην επιδερμίδα σου, σε κάθε εποχή. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος αν επιμείνεις στο μασάζ και γενικότερα τονώνει την επιδερμίδα τους σώματος. Ως αποτέλεσμα, εσύ απολαμβάνεις μία πολύ καθαρή, απαλή επιδερμίδα, έτοιμη να ενυδατωθεί και να λάμψει.

Γι’ αυτό, μαζί με το μυρωδάτο και χαλαρωτικό αφρόλουτρο που έχεις στο μπάνιο σου, βάλε κι ένα scrub σώματος. Δύο φορές την εβδομάδα, πρόσθεσε μία ρουτίνα 5 λεπτών στο ντους και θα δεις ότι θα το απολαύσεις, τόσο εκείνη την ώρα, καθώς τα scrubs μυρίζουν υπέροχα συνήθως, όσο και μετά στην αφή. Κάνε μία έρευνα αγοράς σχετικά με τα scrubs σώματος και κατέληξε σε εκείνα που καλύπτουν τις ανάγκες σου.