GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίσημη επίσκεψη της ΥΦΕΘΑ Μ. Κόλλια – Τσαρουχά τη Δευτέρα στην Ξάνθη

Θα παρακολουθήσει βολές αρμάτων LEO 2 και επίδειξη οπλικών συστημάτων.


Θα παρακολουθήσει βολές αρμάτων LEO 2 και επίδειξη οπλικών συστημάτων.

Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 09:00, η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή θα επισκεφτεί το Στρατηγείο του Δ΄ΣΣ, τα αποπερατωμένα διαμερίσματα ΣΟΑ, την υπό κατασκευή επέκταση του Βρεφονηπιακού Σταθμού και το υπό κατασκευή κέντρο αναψυχής στο στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ», την έδρα της ΧΧV ΤΘΤ στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», όπου θα παρακολουθήσει βολές αρμάτων LEO 2 και επίδειξη οπλικών συστημάτων. Στη συνέχεια θα μιλήσει εντός του ΚΨΜ του Στρατοπέδου, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Δ΄ΣΣ.

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Δκτη Δ΄ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά θα επισκεφτεί το Στρατηγείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, το Κέντρο Εξομοιωτών Αρμάτων, ενώ θα επισκεφτεί το ΕΦ «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ» και το ΕΦ «ΓΕΜΙΣΤΗΣ – ΕΠΥ (ΜΧ) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΙΤΙΚΑΤΗ-ΣΤΡ(ΜΧ) ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΛΙΒΙΔΑ».

Εκδηλώσεις του Δ’ Σ.Σ. για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της εορτής των Ένοπλων Δυνάμεων την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 11:00, θα τελεστεί δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου εντός της έδρας του Σ. Στρατού, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο ηρώο του Σ. Στρατού και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Δ΄ΣΣ, στο Στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ».

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι θρησκευτικές, πολιτικές, τοπικές αρχές, οι φορείς της πόλης και του Ν. Ξάνθης και είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό.

Επίδειξη μέσων και οπλικών συστημάτων την Τετάρτη 21/11, στο Στρατόπεδο «Υπ. Τριανταφυλλίδη» στο Πετροχώρι

Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 έως 12:30, στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», στο Πετροχώρι Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μέσων και οπλικών συστημάτων, καθώς και βολές με πραγματικά πυρά από τα πλέον σύγχρονα άρματα του Ελληνικού Στρατού LEO2HEL.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αριθμός μαθητών από σχολεία της περιοχής καθώς και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής (ανοικτό στρατόπεδο).