GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κενό ασφαλείας στο περιβόητο βραχιολάκι. Ο υπόδικος για τα εξοπλιστικά προγράμματα το έσπασε και εξαφανίστηκε. Διασυρμός για το κατά τα αλλά απαραβίαστο σύστημα παρακολούθησης.

Σε παραβίαση των όρων του κατ’ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι προχώρησε ο υπόδικος για οικονομικά εγκλήματα Z.K. Όσβαλντ όπως έγινε γ...


Σε παραβίαση των όρων του κατ’ οίκον περιορισμού με βραχιολάκι προχώρησε ο υπόδικος για οικονομικά εγκλήματα Z.K. Όσβαλντ όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες Αρχές.

Ο επιτηρούμενος με σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ήδη από τον Νοέμβριο του 2016, επέστρεψε στο σπίτι του στις 12:50 μ.μ. συνοδευόμενος από την ΕΛ.ΑΣ., μετά την παρουσία του σε δικαστήριο.

Λίγο αργότερα, στις 13:56, κατέστρεψε τον ιμάντα της συσκευής γεωεντοπισμού που φορούσε. Κατά την αναφορά της αναδόχου εταιρείας του συστήματος, η πράξη έγινε άμεσα αντιληπτή και ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία. Η αναζήτηση του επιτηρούμενου από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Γαλλοελβετός πρώην τραπεζίτης κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος προερχόμενο από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.