GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σύγκληση Σ.Ο.Π.Π της Π. Ε. Έβρου για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, και Χιονοπτώσεων κατά τη νέα χειμερινή περίοδο

Ενόψει της νέας χειμερινής περιόδου, καλούμε σε σύσκεψη τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερε...


Ενόψει της νέας χειμερινής περιόδου, καλούμε σε σύσκεψη τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με σκοπό τη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού κατά τη νέα χειμερινή περίοδο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα: 11:30 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40, Αλεξ/πολη).

Την ανωτέρω ημέρα και ώρα θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις, σε θέματα των συνημμένων Παραρτημάτων ‘’Α’’ και ‘’Β’’.

Η συμμετοχή των αποδεκτών της παρούσης κρίνεται απαραίτητη ιδιαίτερα των Δημάρχων ή των Αντιδημάρχων με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες αυτών.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Π.Π της Π.Ε ΕΒΡΟΥ
Αντιπεριφερειάρχης
Πέτροβιτς Δημήτριος