GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επέστρεψε ο Καμαρά στην Ξάνθη

Με ασκήσεις τακτική ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης την Τετάρτη. Επέστρεψε ο Καμαρά απουσίαζαν τρεις.


Με ασκήσεις τακτική ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης την Τετάρτη. Επέστρεψε ο Καμαρά απουσίαζαν τρεις.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη για την προπόνηση της Τετάρτης:
Σε φθινοπωρινό φόντο διεξήχθη η προπόνηση της Xanthi FC την Τετάρτη. Ο βροχερός καιρός, έκανε πιο δύσκολες τις συνθήκες της απογευματινής προπόνησης της ξανθιώτικης ομάδας που συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση, αυτή του Σαββάτου (19:30) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του. Τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στα τελειώματα φάσεων ζητούμενο ήταν η αποτελεσματικότητα με την ξανθιώτικη ομάδα να μην έχει στη διάθεσή της για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση τους τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδη και Αλμέιδα. Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Κώστας Φλίσκας λόγω ιατρικού προβλήματος οικογενειακού του προσώπου.

Μετά τον Γέντρισεκ, επέστρεψε και ο Καμαρά από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυριτανίας εξασφαλίζοντας την πρόκριση για το Κόπα Άφρικα του 2019.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή». Την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Xanthi FC ορίστηκε να διευθύνει ο Αθανάσιος Σέζος (ΕΠΣ Κιλκίς) με α’ βοηθό τον Νικόλαο Σάββα (ΕΠΣ Σερρών), β’ βοηθό τον Αντώνιο Σινιοράκη (ΕΠΣ Χανίων) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων).

Άλλαξε ημερομηνία και ώρα η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής Απόλλων Σμύρνης – Xanthi FC με τη νέα ημερομηνία να είναι η Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:00.