GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λαμπρή εορτή της Αγίας Αικατερίνης στο Γηροκομείο Ξάνθης

Την 25η Νοεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει και τιμά την Μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης.


Την 25η Νοεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει και τιμά την Μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης.

Επίκεντρο του Εορτασμού στην πόλη της Ξάνθης, ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Γηροκομείου Ξάνθης ”Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ”.

Το Σάββατο 24η Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 το απόγευμα, εψάλη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Εορτής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ Παντελεήμονος, με την συμμετοχή Κληρικών της Μητροπόλεως, του Προέδρου,του Διοικητικού Συμβουλίου και των Τροφίμων του Ιδρύματος, των Αρχόντων του Τόπου και πλήθος κόσμου.

Πρό της Απολύσεως του Εσπερινού, έλαβε χώρα η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης εντός του χώρου του Γηροκομείου, προς αγιασμό των Γερόντων και πέριξ αυτού. Μετά το Πέρας της λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου, τίμησαν ως την Εθελόντρια της Αγάπης του έτους 2018, την κυρία Φωτεινή Θεοδωρίδου για την επί πολλές δεκαετίες εθελοντική και με πολλή αγάπη φροντίδα της πρός τους Ηλικιωμένους.